Pillereitä, punnitsemista ja mielen taistelua!

Heti jo aamusta meinas tihkasta, kun aamulenkkille piti lähteä, enkä saanut nukuttua kovin hyvin. 
Kävin mielessäni läpi kaikki vanhat tutut tekosyyt: "Sain niin huonosti nukuttua", "jos meenki sit illalla", "vois mennä takas nukkuun ja alottaa BC:n virkeenä" ja "kestääköhän toi polvi kun se oikutteli koko yön".

BLAABLAABLAA! Lopulta lopetin ajattelun ja tein sen mitä oli tarkotuskin. Puin ja ulos vaan. Heti oven ulkopuolella oli jo voittajafiilis! Saati sitten, kun oli enää parisataa metriä takas kämpälle ja hyvä biisi pärähti soimaan niinkuin voiton kunniaksi.

Aamu loppuviimein onnistui siis tosi hyvin. Onneksi ajatukset jäivät vain ajatuksiksi ja toteutus toimi. Aamupala ei sitten ollut ihan yhtä hyvä menestys. Tai loppujen lopuksi oli, mutta sen ruokaohjeen määrän tunkeminen mahaan teetti kyllä työtä. Mä söin aamupalaa valehtelematta varmaan tunnin! Ja sen jälkeen kuvottava ylisyönyt fiilis varmaan tunnin ajan. Tähän kaikkeen on toivottavasti järkevä syy. Huomenna voisin vaikka yrittää taistella paremmin kelloa vastaan, muuten tulee koulupäivinä aikane herätys (klo 5.00), jos ei ala aamupala uppoo nopeemmin.

Taistelua ei kuitenkaan tarvinnut jatkaa aamua pidemmälle, koska ootin ensimmäistä salitreeniä niin innolla. Ja kyllä se kiva ohjelma olikin. Nopeasti se oli ohi, joten siis just täydellinen mulle. Mieluusti panostan täysillä sen reilu puoli tuntia, kuin junnaan yli tunnin. Kiinnostus kerkiää lopahtaa pitkässä ohjelmassa ja sitä turhaan säästelee voimiaan.

Tosin en mä vielä päässyt täysin voimia loppuun kuluttamaankaan, mutta melkein. Painoja täytyy vielä ens kerralla vähän lisätä. No ens viikkoa ootellessa! Muutenkin salitreenien osalta tää viikko varmaan menee paljolti tunnustellessa oikeita painoja ja tekotapoja. Ens viikolla sitten päräytetään kaikki voimat ihan finaaliin joka helvetin treenissä. 

Ensimmäinen päivä onnistuneesti takana, VOITTAJA! JESSSS!!!